Menu

Tell your story,
changeshapeshakeshavechange the world

Shaved Monkey is the missing link between your gut feeling and actually making stuff happen.

Een visie voor je toekomst
De merken van morgen zijn organisaties en bedrijven die betekenisvol ondernemen en hun verhaal weten over te brengen. Wij helpen jou een gedeelde betekenis en visie te vinden en je meest engagerende verhaal te vertellen.
met visie je toekomst tegemoet →
Strategie & storytelling
Een geweldig idee hebben als ondernemer of een betekenisvolle organisatie runnen is niet hetzelfde als de impact hebben die je wenst. Dat vraagt strategische en creatieve communicatievaardigheden en doorwinterde storytellers.
genereer jouw impact →
Creatieve content
Een goed verhaal echter kan werkelijke impact genereren. Impactvolle content en campagnes grijpen je. Je wordt geraakt nog voor je rationele brein kan uitleggen waarom. Wij helpen jou om dat soort verhalen te maken én te verspreiden.
kom meer te weten →

Geen enkel communicatiebureau stelde onze vraag in vraag en ging zo authentiek met ons aan de slag als Shaved Monkey. Dankzij hun inzicht in mens en wereld zijn we een radicaal andere marketingkoers gaan varen waarin storytelling ons van een anonieme vis met een commerciële propositie tot een merk maakte dat mensen oprecht graag zien. Van anoniem in het schap naar primetime op Studio Brussel, dat had ik niet durven dromen.

Stijn Van Hoestenberghe, CEO & Sustainable Fish Farmer Omegabaars

Meer weten?

Of
Send us a message

Verticale tabs

Blijf op de hoogte!

ontvang onze newsletter
Website made by MINSKY

Laat hier je mailadres achter

We beloven dat we er goed zorg voor zullen dragen. Je krijgt onze laatste stories opgestuurd, een thought starter zo nu en dan en misschien zit er af en toe wel een uitnodiging tussen voor een