Menu

Wij helpen je jouw impact te genereren.

Onze aanpak

We hebben onder de knie hoe je impact genereert, en die kracht willen we inzetten voor de goede zaak. Wij bestaan om bedrijven en organisaties te helpen die een positieve impact op de wereld willen genereren. Kunnen wij jouw verhaal shaken, shapen of shaven

We shake your core

Onze wereld verandert continu en doet dat met rasse schreden. Dat wil zeggen dat, zelfs wanneer je simpelweg wil blijven doen wat je doet, verandering in je bedrijf of organisatie waarschijnlijk onvermijdelijk is. Verandering omdat nieuwe kansen of beperkingen zich aandienen of om te vermijden dat je morgen irrelevant wordt. 

ga vol vertrouwen de toekomst tegemoet →
We shape your story

Onze klanten willen meer dan hun eigenbelang nastreven, maar betekenisvol zijn betekent niet automatisch dat je klanten werft of gedragsverandering teweegbrengt. Dat vraagt strategische en creatieve communicatievaardigheden en doorwinterde storytellers: enter Shaved Monkey!

strategie & storytelling →
We shave your content

Echt engagement of gedragsverandering breng je niet teweeg met feitelijke info over je product, bedrijf of organisatie. Een goed verhaal echter kan werkelijke impact genereren. Bij Shaved Monkey kennen we de kracht van storytelling en weten we die te gebruiken. 

campagnes en contentproductie →

Wat is jouw uitdaging? Misschien kunnen we helpen?

Of
Send us a message

Verticale tabs

Website made by MINSKY

Laat hier je mailadres achter

We beloven dat we er goed zorg voor zullen dragen. Je krijgt onze laatste stories opgestuurd, een thought starter zo nu en dan en misschien zit er af en toe wel een uitnodiging tussen voor een