Menu

Lang leve Pukkelpop!

Hoe blijf je als alternatief festival jong, ook al word je ouder?

Jaar 
2015
2014
Klant 
Pukkelpop (The Factory vzw)
Deliverables 
Toekomststrategie
Creative coaching
Audiovisuele visie
Audiovisuele content

Dertig jaar worden, een gevestigde waarde zijn in het festivalcircuit en toch eeuwig jong én alternatief blijven: het kan.  

Alternatieve muziekfestivals zoals Pukkelpop in België houden stand (en in het geval van Pukkelpop meer dan dat) doordat ze alternatief blijven. Dát is hun bestaansrecht. Maar hoe meer succesvolle edities, hoe meer gevestigd het festival wordt en hoe verleidelijker het wordt om achteruit te kijken.

Pukkelpop wil z'n pukkels blijven bewaren, wil experimenteel blijven en vroeg daarom aan Shaved Monkey om samen naar de toekomst van het festival te kijken. Dat deden we, net op het moment dat het zijn dertigste verjaardag mocht vieren, in 2015.

Wij legden samen met alle medewerkers van Pukkelpop de identiteit van het festival bloot. Participatie, duurzaamheid en experiment werden als waarden erkend en benoemd.

Samen met de medewerkers werd inhoud gegeven aan de identiteit en dat gaf zuurstof aan heel de organisatie. Twintig nieuwe ideeën werden gelanceerd en uitgewerkt. Shaved Monkey coachte het hele proces. Ook de weerslag op de look & feel werd door ons begeleid.

Als je de tijd neemt om tot een scherpe, gedragen visie te komen, kan dat heel de organisatie energie geven.

Op naar de volgende dertig jaar. Lang Leve Pukkelpop!

Kijk op www.pukkelpop.be voor de line-up to come en meer.

Jaar 
2015
2014
Klant 
Pukkelpop (The Factory vzw)
Deliverables 
Toekomststrategie
Creative coaching
Audiovisuele visie
Audiovisuele content
In co-creatie met 
Het hele Pukkelpop-team
Glossy
LTGL
Joost Janssen
Hadewych Cocquyt

Welk verhaal wil
jij vertellen?

Let's talk
Website made by MINSKY

Laat hier je mailadres achter

We beloven dat we er goed zorg voor zullen dragen. Je krijgt onze laatste stories opgestuurd, een thought starter zo nu en dan en misschien zit er af en toe wel een uitnodiging tussen voor een