Menu

Een digitale lijfwacht voor je fiets!

Hoe lanceert een merk in transitie een superslim fietsslot met een succesvolle crowdfundingcampagne?

Jaar 
2019
Klant 
Mobit
Deliverables 
Brand Creation
Logo design
Product Website
UI/UX design
Icoonset voor productkenmerken
Scenario voor productvideo

Er zijn twee dingen waar de Shaved Mansion-bewoners erg van houden: een positieve impact hebben op de wereld en onze fiets niet gestolen terugvinden waar we hem achterlieten. Daarom helpen we Mobit - een merk in transitie - graag om hun slim fietsslot te lanceren met een crowdfundingcampagne.

Mobit is een bedrijf in transitie. Van een digitaal fietsdeelplatform maken ze de omslag naar een Tech (IoT) bedrijf dat geconnecteerde cloud-oplossingen biedt voor slimme apparaten. Een hele brok, quoi! In het kort: Mobit ontwikkelde een hoogtechnologisch slim slot en had een succesvolle crowdfundingcampagne nodig om het product te lanceren. Wij zorgden voor een nieuwe merkidentiteit en het nodige marketingmateriaal dat hun verhaal overbrengt én de fondsen doet stromen. 

Solid as a lock.

Het Mobit Sentinelslot is een slim, volledig sleutelloos fietsslot dat geopend wordt met een smartphone of een RFID sleutelhanger. Met een intuïtieve app kan je alle slimme functies van het slot op maat configureren. Je fiets is vindbaar via GPS, het bevat een sabotagewaarschuwing, een fietsdeelfunctie, crashalarm, enz. Het heeft ook een ingebouwd 100dB-alarm (da’s een helicopter op 30m) om dieven af te schrikken. Kortom: het Sentinelslot is een superbetrouwbare en stevige digitale lijfwacht voor je fiets.

A lock looking after you.

Shaved Monkey ontwikkelde een merkidentiteit voor het product. We wilden Sentinel een stem en gezicht geven die standvastigheid, betrouwbaarheid, slim design en premium kwaliteit ademen. De visuele identiteit kwam tot stand in een pakket met een passend logo, een eigen merktaal, styleguide, geanimeerde icoonset, productwebsite, intuïtieve designs voor de app en marketingmateriaal om het slimme fietsslot te lanceren.

 

 

 

 

Visualisaties spreken meer zintuigen aan dan taal alleen. Ze hebben de kracht om mensen in een toekomst te projecteren die ze voor zichzelf wensen.

Aan de hand van tekst, een complete visuele identiteit en bijna tastbare mock-ups projecteren we potentiële kopers in een toekomst die er veiliger, makkelijker én erg cool uitziet. Een toekomst die je voor jezelf wenst en eruitziet als een mooie investering.

Jaar 
2019
Klant 
Mobit
Deliverables 
Brand Creation
Logo Design
Product Website
UI/UX design
Icon set for product features
Scenario for product video

Welk verhaal wil
jij vertellen?

Let's talk
Website made by MINSKY

Laat hier je mailadres achter

We beloven dat we er goed zorg voor zullen dragen. Je krijgt onze laatste stories opgestuurd, een thought starter zo nu en dan en misschien zit er af en toe wel een uitnodiging tussen voor een