Ga verder naar de inhoud

Waar we goed in zijn

Shaved Monkey helpt bedrijven en organisaties om een nieuwe toekomst te verbeelden en ook waar te maken. Dat doen we via drie expertisedomeinen.

Purpose & future building

Wat is morgen je bestaansreden? Hoe krijg je meer positieve impact? In een wereld op een kantelpunt worden organisaties uitgedaagd om zichzelf (her)uit te vinden. Wij helpen jullie om jullie nieuwe pad helder te zien én vol vertrouwen te bewandelen.

Storytelling & branding

Weet je waar je organisatie of project voor staat, maar krijg je dat niet helder overgebracht? De ervaren storytellers en brand experts van Shaved Monkey vertalen jouw missie naar een wervend verhaal en onderscheidend merk waarmee je wérkelijke impact realiseert.

Engagement & empowerment

Wil je betrokkenheid creëren voor je uitdaging? Stuwkracht geven aan je verhaal? Onze participatie- en communicatie-experts helpen je om engagerende trajecten te organiseren en creatieve campagnes op poten te zetten die je doelstellingen verwezenlijken.

Van gedachten wisselen?

Kom te weten of we jouw organisatie, netwerk of project vooruit kunnen helpen tijdens een vrijblijvende eerste kennismaking.