Ga verder naar de inhoud

Dit zijn wij

Wij zijn toekomstkijkers, storytellers, zachte wetenschappers, merkenbouwers, designers en creatieven in een krachtig ecosysteem van gelijkgestemde organisaties.

We are new world architects

We zijn een strategisch en creatief bureau dat verder gaat dan organisaties future-proof maken. We helpen je om een actieve maatschappelijke bijdrage aan de toekomst te leveren. Daarvoor duiken we diep in je systeem en netwerk van stakeholders. We vertalen als geen ander wat er leeft en laten haarscherp de toekomst zien aan iedereen die eerst naar zichzelf en daarna vooruit durft te kijken. Vervolgens geven je ‘nieuwe ik’ vorm via concrete output zoals een nieuw merk, (participatie-)campagnes, persoonlijke coaching, innovatie- en leiderschapstrajecten.

Ontmoet het team

Robin ibens

Founder & Head of Change

Joanna Ryckaert

Project Lead Brands

Dries Lybaert

Project Manager

Jan Denys

Creative

Rein De Block

Designer

Lore Peersman

Account Director

Lisa Kaspers

PR-strateeg

Vicky Janssen

Communicatiestrateeg
Freelance

Eva Nowé

Copywriter & Project Manager
Freelance

Polle de Maagt

Communicatiestrateeg
Freelance

Johan Van Oeckel

Art Director
Freelance

Lotte Neirynck

Brand Expert
Freelance

Willem Roose

Designer

Kom je erbij?

Open ecosysteem

Om elke dag het verschil te maken en jou zo goed mogelijk te helpen, staat ons adresboek bol van straf talent. We gaan regelmatig losse samenwerkingen aan met freelancers en bedrijven zoals regisseurs, procesbegeleiders, digitale strategen, productiehuizen, podcastmakers, toekomstdenkers, psychologen, humoristen, systeemdenkers en cartoonisten. Om samen goede dingen te verwezenlijken, zijn we nooit alleen.

Vaste partners

Via verhalen komen we in het sturende hart van organisaties en dus zijn de uitdagingen vaak divers. Om je zowel strategisch als operationeel op hoog niveau én langere termijn te ondersteunen, hebben we met bepaalde organisaties diepere banden. Zo biedt Statik ons digitale strategische expertise en slagkracht, en staan we hand in hand met Wentelwiek als het om mensen, teams en organisatie gaat. Samen vormen we een team van meer dan 50 mensen, dat jou op alle domeinen helpt transformeren naar de organisatie van je dromen.

Van gedachten wisselen?

Kom te weten of we jouw organisatie, netwerk of project vooruit kunnen helpen tijdens een vrijblijvende eerste kennismaking.