Ga verder naar de inhoud

Waar staat je organisatie of project voor en hoe kom je daarmee naar buiten op een impactvolle, goede manier?

Heel wat mensen weten wat de purpose of bestaansreden van hun organisatie of project is. Maar dat wil nog niet zeggen dat ze die missie goed verteld krijgen. De inhoudelijke elementen liggen er, het ontbreekt je alleen aan een juist, intern gedragen en futureproof verhaal.

Bij Shaved Monkey gebruiken we de kracht van storytelling in woord en beeld om jouw impact te vergroten. De wetenschap leert ons immers dat niet de rationele, feitelijke weg, maar wel die van emoties en intuïtie, mensen echt in beweging brengt. Om de juiste snaar te raken, creëren we samen een helder, gemakkelijk over te brengen en enthousiasmerend verhaal en een fris, prikkelend en onderscheidend merk … wat wij dus storytelling en branding noemen.

We helpen je met

  • Merkstrategie
  • Merkconcept
  • Merkverhaal
  • Brand design
  • Naamgeving
  • Baseline
  • Brandvoice
  • Copywriting
  • Design

Onze aanpak

01 — BEGRIJPEN

Op zoek naar je kern

Bij Shaved Monkey werken we graag samen met organisaties en projectteams die vandaag al maatschappelijk het verschil maken. Je hebt oude dingen al heruitgevonden omdat je zag dat het anders moest. Maar hoe vertel je dat nu aan de buitenwereld? De eerste stap: samen zorgen dat we tot in de diepte grip krijgen op je kern, op wat jou jou maakt.

02 — VERBEELDEN

Merkstrategie en concept

Mensen met overtuiging in je verhaal laten meestappen, dat is waar we op uit zijn. Hoe zorg je dat ze geraakt worden? Hoe kom je binnen op een manier die hen aanspreekt? Hoe help je hun dromen waarmaken? Een toekomstbestendige merkstrategie en een prikkelend merkconcept beantwoorden deze vragen en vormen de basis voor wervende en gestroomlijnde communicatie.

03 — BOUWEN

Merkverhaal & branding

Eénmaal de nieuwe koers van je merk is scherpgesteld, gaan we over tot de ontwikkeling van jouw merkidentiteit. Onze creatiekracht draait hier op volle toeren. We geven een merkidentiteit vorm zowel in woord (je merkverhaal) als in beeld (je brand design). Samen vormen ze de basis van alles wat jouw organisatie of project uitdraagt.

Onze andere expertises

Engagement & empowerment

We helpen je om participatietrajecten te organiseren en impactvol te communiceren.

Purpose & future building

We ondersteunen je organisatie om haar bijdrage aan een betere wereld te vinden én waar te maken.

Klaar om je verhaal en merk vorm te geven?