Ga verder naar de inhoud

Hoe enthousiasmeer je je bewoners, bezoekers, klanten of ecosysteem en breng je samen beweging op gang?

Om echte verandering te realiseren, moet je anderen kunnen betrekken en aan boord houden. Je verhaal moet kloppen, maar het moet aansluiting vinden bij alle belanghebbenden – op het juiste moment, via de juiste weg en met de juiste boodschappen.

Bij Shaved Monkey kennen we het potentieel van diepgaande participatie en impactvolle communicatie als katalysator voor verandering. Wij helpen jou om stakeholders rond de tafel te brengen, maar ook om creatieve output te plannen, maken én verspreiden. Of je nu (stedelijke) participatieve projecten wilt doen slagen, klanten werven of medewerkers meekrijgen in het leiderschap van de toekomst: ons team van experts staat klaar om je ambities te verwezenlijken.

We helpen je met

  • Stakeholdermapping
  • Participatiestrategie
  • Communicatiestrategie
  • Stakeholdermanagement
  • Leiderschapstraject
  • Content & campagnes
  • Digitale strategie
  • Copywriting
  • Design

Onze aanpak

01 — BEGRIJPEN

Op zoek naar je kern

Shaved Monkey gaat eerst spitten naar de kern van de zaak, de concrete impact die we samen willen realiseren. Intern is het belangrijk om goed te weten waar de energie en drempels liggen binnen je organisatie of project. Extern brengen we alle stakeholders in kaart en leggen we hun motivaties, angsten en verwachtingen bloot.

02 — VERBEELDEN

Strategie ontwikkelen

Met die twee perspectieven ligt een veld open om een participatie- en communicatiestrategie te formuleren die alle neuzen in dezelfde richting zet. Wat willen we verwezenlijken? Hoe engageren we mensen? Wie spreekt? Tegen wie? Via welk kanaal? Dit alles wordt in een heldere strategische presentatie verwerkt én een eerste creatieve versie van het verhaal dat we samen vormgeven.

03 — BOUWEN

En actie!

Na de keuze van een strategische en creatieve richting volgt de implementatie; creatie wordt verder uitgewerkt en een participatieplan- en/of communicatieplan verder gedetailleerd. Shaved Monkey kan hierna ook concreet in uitvoering gaan en bijvoorbeeld grafisch en copy-werk leveren, een campagne opzetten, een website realiseren, een video maken, enzovoort: alles om met jouw boodschap maximale beweging te veroorzaken.

Onze andere expertises

Purpose & future building

We ondersteunen je organisatie om haar bijdrage aan een betere wereld te vinden én waar te maken.

Storytelling & branding

Samen vertalen we je missie naar een helder en inspirerend verhaal.

Klaar om je doelpubliek te betrekken?